14833
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14833,bridge-core-2.1.1,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

ONZE DIENSTEN

Brainstorm & Idea generation

Brainstorm & Idea generation

Intense brainstorm sessie’s brengen een verse innovatie boost waar creatieve ideeën uit gehaald worden. Samen met uw team gaan we op zoek naar de x-factor die zal zorgen voor het succes van uw product.

Design & Concept creatie

Design & Concept creatie

Onze designers buigen zich over de vormgeving en gaan op zoek naar de gebruikservaring die uw product uniek maakt. Een tijdloos design in combinatie met innovatieve functionaliteit vormen de basis voor een sterk eindproduct.

Branding & Corporate ID

Branding & Corporate ID

Uw product heeft een goed merk nodig om stevig in de markt te staan. Deze visuele identiteit moet passen bij de waarden en visie die uw bedrijf voor ogen heeft en draagt bij tot een aantrekkelijk beeld voor de eindgebruiker.

User Interface design

User Interface design

Een sterk product komt met een sterke user interface. Deze interface zorgt voor een aangename mens-machine interactie. Niet alleen mooi-ogend, maar ook te gebruiken door de correcte doelgroep.

User Centered Design

User Centered Design

Uw eindgebruiker is uw grootste inspiratiebron voor innovatie! Wie zal uw product dagdagelijks gebruiken? Wat zijn de verlangens en behoeften van uw eindgebruikers? Wat kunnen we van hen leren. Doorheen  uw project betrekken wij deze doelgroep bij ons onderzoek.

Engineering & 3D CAD

Engineering & 3D CAD

Uw product wordt volledig technisch uitgewerkt door het pilipili engineering team. Technische uitdagingen worden opgelost, elektro-mechanische systemen worden aangereikt, ons team staat volledig in voor de 3D CAD uitwerking van uw product tot de opstart van de productie.

Prototyping & 3D printing

Prototyping & 3D printing

Pilipili beschikt over 2 prototyping ateliers. Dankzij deze hands-on aanpak worden concepten en technische oplossingen reeds vroeg in de ontwikkeling uitgetest en geëvalueerd. In-house technieken: 3D printen, testopstellingen, verspanende technieken, aluminium lassen, assemblage,…

Production Follow-up

Production Follow-up

Samen met ons leveranciersnetwerk stelt pilipili een ideaal productie scenario op: wie zal uw product produceren, assembleren, distribueren? Vervolgens begeleiden wij onze klanten bij de opvolging van de investeringen en opstarten van de productie. Onze jarenlange ervaring en vele connecties met leveranciers zorgt dat we onaangename verassingen kunnen elimineren.

Ontdek hoe wij te werk gaan!

SELECTIE VAN ONS PORTFOLIO

HET TEAM

13 ENTHOUSIASTE PILI'S

5 STRAFFE INGENIEURS

5 STERKE PROJECT MANAGERS

3 CREATIEVE DESIGNERS

LAATSTE BERICHTEN

CONTACTEER ONS

+32 (0) 56 23 08 50

+32 (0) 56 23 08 51

VIND ONS HIER OP GOOGLE MAPS

Nog vragen?

Wij nodigen u graag uit om ons te contacteren of eens langs te komen bij ons.
Neem gerust ook rechtstreeks telefonisch contact op met ons. Wij zitten graag met u rond de tafel om uw volgende project de boost te geven die het verdient.

 

pilipili

Kanonstraat 44
8500 Kortrijk
België

t. +32 (0) 56 23 08 50

info@pilipili.be

Uw naam

Uw email

Uw website

Onderwerp

Uw bericht